Εξω ο Καμμένος, μέσα ο Λεβέντης

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Ενα από τα πουλάκια που κατοικοεδρεύουν σε Βρυξέλλες και πετάγονται καμιά φορά στο Παρίσι ή στη Ρώμη μου «σφύριξε» ότι εντείνονται οι πιέσεις των ξένων προς τον Αλ. Τσίπρα να αφήσει τον Π. Καμμένο και να συνεργαστεί στην κυβέρνηση με τον Β. Λεβέντη, εάν θέλει να ενταχθεί στους ευρωσοσιαλιστές.

Γιατί με τον Καμμένο στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθεί στην ομάδα των Σοσιαλιστών και ακόμα ότι δεν μπορεί συνεχώς να προσκαλείται ως παρατηρητής.

Και τούτο παρά τα αντίθετα που αφήνει ο υπουργός Αμυνας να διαρρεύσουν ότι, δήθεν, Τσίπρας και Καμμένος «είναι σαν αδέλφια», ότι «συχνά ο κ. Καμμένος μαγειρεύει στο σπίτι του φαγητό στον κ. Τσίπρα που πηγαίνει τα μεσημέρια για να γευματίσουν μαζί» και πολλά άλλα. 

Να σημειώσω ότι τελευταίως οι σχέσεις τους βρίσκονται σε κάποια απόσταση, κυρίως μετά την πρόθεση της κυβέρνησης να «πειράξει» τα επιδόματα των ένστολων. 

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:02 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.