ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με ασθενή που έκανε παρατήρηση στον Τσίπρα στη ΔΕΘ - Τον τσουβάλιασαν και τον πήραν κι αυτόν σηκωτό!

Freepen.gr - Εκτός της απρόσμενης συνάντησης με το μικρο-ομολογιούχο, ο οποίος πριν καν μιλήσει, έφυγε "σηκωτός" από τους φρουρούς του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, είχαμε ένα ακόμη περιστατικό ντροπής.

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρισκόταν στην ΔΕΘ την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την  βόλτα του και άρχισε να διαμαρτύρεται σε βάρος του.

Οι πραιτωριανοί αντιλαμβανόμενοι τον άμεσο "κίνδυνο" που συνιστούσε ο 60χρονος πολίτης, τον τσουβάλιασαν και τον έβγαλαν σηκωτό έξω από το χώρο της ΔΕΘ.

Ωστόσο αυτό πόνεσε περισσότερο το διαμαρτυρόμενο πολίτη ο οποίος άρχισε να φωνάζει προς τους άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα:

«Εγώ δούλεψα για σένα! Είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Το είχαμε επισημάνει από καιρό στη Freepen.gr πως πλέον τα στελέχη της κυβέρνησης δε θα μπορούν να κυκλοφορούν έξω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail