ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ στο Χαλέπι - Όλοι στις θέσεις τους για την τελική μάχη - Η Μόσχα έτοιμη να δώσει το τελικό ΟΚ

Freepen.gr - Πάνω από 1.750 στρατιώτες από την 106η ταξιαρχία της Δημοκρατικής Φρουράς του Συριακoύ Αραβικoύ Στρατού  και η Μηχανοκίνητη 4η Μεραρχία  έχουν περικυκλώσει τις ανατολικές γειτονιές στο Χαλέπι οι οποίες ελέγχονται από τους τρομοκράτες ενόψει μιας προγραμματισμένης μεγάλης επίθεσης.

Σύμφωνα με μια τοπική κυβερνητική πηγή του almasdarnews, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έχουν  ολοκληρώσει τα σχέδιά τους για αυτή την επίθεση και αναμένουν την τελική έγκριση του ρωσικού στρατού.

Η Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SAAYF) έχει ήδη αρχίσει το βομβαρδισμό του κατεχόμενου ανατολικού Χαλεπίου στοχεύοντας κρυψώνες και θέσεις των ισλαμιστών της Fatah Halab κοντά στις γραμμές του Συριακού Στρατού.

Επιπλέον, δύναμεις απέστειλαν τόσο η Χεζμπολάχ όσο και η Harakat Al-Nujaba (ιρακινή παραστρατιωτική ομάδα) σε θέσεις γύρω από το ανατολικό Χαλέπι προκειμένου να συνδράμουν στην απελευθέρωση των υπόλοιπων κατεχόμενων γειτονιών της πόλης.

Ενώ αυτή η επιχείρηση φαίνεται ότι θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία της Μόσχας, η Τεχεράνη δε χάνει το στρατηγικό της ρόλο αφού λειτουργεί ως ενδιάμεση και συντονίστρια μεταξύ της Χεζμπολάχ και της Harakat Al-Nujaba με τις κυβερνητικές δυνάμεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail