Τους εκτέλεσαν με "μετριοπάθεια" - Ειδικά τα εννέα παιδιά που τόλμησαν να διαδηλώσουν

Oι «μετριοπαθείς τρομοκράτες» εκτέλεσαν 26 πολίτες εκ των οποίων οι 9 ήταν ανήλικοι στη συνοικία Sheikh Hader που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Χαλεπίου μεταφέρει το Tass επικαλούμενο τον εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού Υπ. Εξωτερικών Igor Konashenkov. Τη δήλωση περί της μαζικής εκτέλεσης έκανε ο Konashenkov την Κυριακή με βάση καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες.

«Οι πολίτες που εγκατέλειψαν τη συνοικία Sheikh Hader του Χαλεπίου μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων 1 και 6 στις 10 η ώρα το πρωί της Κυριακής μίλησαν για την εκτέλεση το Σάββατο 26 ντόπιων κατοίκων εκ των οποίων οι 9 ήταν ανήλικοι. Αυτά τα άτομα είχαν ζητήσει από τους τρομοκράτες που έφθασαν από άλλη συνοικία της πόλης να εγκαταλείψουν τη συνοικία τους για να μην ξαναρχίσουν εχθροπραξίες εκεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου.

«Σύμφωνα με τους μάρτυρες πολλές εκατοντάδες άτομα έλαβαν μέρος σε αυτές τις αυθόρμητες διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες» πρόσθεσε. novorossia.today 19.9.16

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 11:55 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.