Μυστικό γαλλο-ισραηλινό σχέδιο κατά του γαλλικού Ισλάμ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ενώ εδώ στην Ελλάδα κοιμόμαστε και αφήνουμε το Ισλάμ να εξαπλώνεται σαν τον ιστό της αράχνης, στην Γαλλία όπου το πρόβλημα έχει ξεφύγει τελικώς ετοιμάζονται με μυστικά σχέδια για την μεγάλη σύγκρουση και το ξεκαθάρισμα.

Ένας Γάλλο-Αλγερινός συγγραφέας ονόματι Έρικ Ζεμούρ (Eric Zemmour), πολύ γνωστός κριτικός του Ισλάμ στην Ευρώπη, μόλις κυκλοφόρησε ένα πρωτοποριακό βιβλίο με τίτλο «Πέντε χρόνια για το τίποτα: Χρονικά της σύγκρουσης των πολιτισμών», στο οποίο κάνει τον σοκαριστικό ισχυρισμό ότι η Γαλλική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί για εμφύλιο πόλεμο κατά των μουσουλμάνων όπως και ένα τελειοποιημένο μυστικό σχέδιο για να καταστρέψουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους σε μια νέα χριστιανική ανακατάκτηση στο δικό τους έδαφος.

41vbpsaigml-_sx320_bo1204203200_

Πρόσφατα ο Έρικ έδωσε συνέντευξη για το βιβλίο του σε ένα γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Παρόλο που όλη η συνέντευξη είναι εξαιρετική, μερικά αξιοπαρατήρητα σημεία είναι στα λεπτά 2:20 με 2:55 όπου δηλώνει πως οι μουσουλμάνοι συμπεριφέρονται βίαια επειδή έτσι τους έχει υποδείξει το Ισλάμ και είναι πολύ απλό να το κατανοήσει κάποιος. Μάλιστα, θεωρεί πως οι λέξεις Ισλάμ και Ισλαμισμός είναι ακριβώς το ίδιο καθώς η δεύτερη λέξη εφευρέθηκε τον 19ο αι για να υποδηλώσει τους οπαδούς του Ισλάμ όπως για παράδειγμα Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός κ.α. Επίσης, ένα άλλο σημείο είναι στα λεπτά 6:30 με 7:10 όπου ο Έρικ αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει ένα μυστικό σχέδιο ονόματι «Επιχείρηση Ronces», που σημαίνει «Επιχείρηση Brambles» η οποία έχει σχεδιαστεί με την βοήθεια των Ισραηλιτών για την επανάκτηση της Γαλλίας από τους μουσουλμάνους. Ο ίδιος τονίζει ότι πλέον δεν μιλάμε για αφομοίωση αλλά για αποικισμό διότι πλέον υπάρχουν μετανάστες οι οποίοι δεν δέχονται να αφομοιωθούν στον τρόπο ζωής της Γαλλίας αλλά προσπαθούν πιεστικά να αφομοιώσουν τους άλλους στον τρόπο ζωής τους. Επομένως, λέει συμπεραίνοντας, οι μόνες επιλογές είναι ή υποταγή ή επανάσταση σε αυτόν τον μουσουλμανικό αποικισμό.Με μια σύντομη διαδικτυακή έρευνα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με μια «Επιχείρηση Ronces», το οποίο σημαίνει πως: ή ο άνθρωπος αυτός λέει ψέματα ή μόλις έχει αποκαλύψει όχι μόνο ένα τεράστιο μυστικό αλλά έναν παράγοντα που θα αλλάξει δραματικά την κατάσταση στη Γαλλία.

Εδώ και χρόνια διαφαινόταν η πιθανότητα ενός πολέμου με τους μουσουλμάνους. Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν οι άνθρωποι, η Γαλλία είναι τελικά ο δυσκολότερος στόχος από τα Δυτικά Ευρωπαϊκά Έθνη καθώς έχει 10% μουσουλμανικό πληθυσμό ο οποίος συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της μετανάστευσης. Το γεγονός ότι η Γαλλία φαινομενικά έχει ένα μυστικό σχέδιο επανάκτησης της από τους μουσουλμάνους σημαίνει πως έχουν εξετάσει το γεγονός ότι ιστορικά οι μουσουλμάνοι δεν παραιτούνται χωρίς μάχη. Ακόμη σημαντικότερο είναι ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να αποχωρήσουν από την κοινωνία για να επικρατήσει ειρήνη.

article-0-0befe09b00000578-588_634x411

Ορισμένες κυβερνήσεις ήδη έχουν εξάγει το συμπέρασμα πως οι μουσουλμάνοι θα επαναστατήσουν και για αυτόν το λόγο αποφάσισαν να λάβουν τα μέτρα τους για να αποτρέψουν αυτήν την επανάσταση.

Αν και οι μουσουλμάνοι κυκλοφορούν περιχαρείς πιστεύοντας πως έχουν νικήσει, αν η «Επιχείρηση Brambles» γίνει πραγματικότητα, τότε ο χρόνος που τους απομένει είναι περιορισμένος καθώς σύμφωνα με αυτήν, η γαλλική κυβέρνηση δεν θα διστάσει ακόμη και να εκτελέσει αρκετούς από αυτούς. Ο κύριος Ζεμούρ αποτελεί απλώς μια ακόμη φωνή που αναφέρει το αναπόφευκτο στο οποίο θα οδηγούταν όλη αυτή η κατάσταση, για τους λίγους που ήταν πρόθυμοι να τον ακούσουν.ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...