Ο Ερντογάν πλημμυρίζει με μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες την Κύπρο

Freepen.gr - Το σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν να αποβιβάζει παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες στην Κύπρο καλά κρατεί. Δεκάδες, ξυπόλυτοι και αφυδατωμένοι αποβιβάστηκαν στη περιοχή Λιμνίτη έχοντας αποπλεύσει από τα τουρκικά παράλια.

Ορισμένοι μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Κάτω Πύργου καθώς τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βγουν στη στεριά.

Σύμφωνα με τη Σημερινή η Κυπριακή Αστυνομία εντόπισε σαράντα επτά μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας,  11 μικρά παιδιά, 10 γυναίκες και 26 άντρες. 

Οι Αρχές εξετάζουν το καθεστώς της άφιξης των 47 μεταναστών στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του Λιμνίτη προς τη νεκρή ζώνη, ενώ γίνεται και έλεγχος για τυχόν ύπαρξη διακινητών.

Πολιτική Άμυνα, Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου και Λιμενική Αστυνομία βρίσκονταν σε επιφυλακή για εντοπισμό πιθανόν και άλλων μεταναστών ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετανάστες δήλωσαν στις Αρχές πως χάλασε το πλοιάριο του οποίου επέβαιναν. 

Το πλοιάριο ξεκίνησε από τα τουρκικά παράλια και προσήγγισε τις κυπριακές ακτές νωρίς χθες το απόγευμα.

Οι μετανάστες έγιναν αντιληπτοί ενώ ανηφόριζαν προς τις ελεύθερες περιοχές.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 3:10 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.