Ουκρανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ναυτικό συμβάν ως μεγάλη νίκη του Ουκρανικού Ναυτικού σε βάρος του Πούτιν - Ήμασταν έτοιμοι να το βουλιάξουμε

Freepen.gr - Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης πανηγυρίζουν τη "νίκη" του Ουκρανικού Ναυτικού με την εκδίωξη μιας ρωσικής φρεγάτας από την αποκλειστική οικονομική ζώνη της χώρας.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε πλοίο του ρωσικού ναυτικού να πλέει εντός της ουκρανικής ΑΟΖ και έσπευσε αμέσως μικρός στολίσκος με επικεφαλής τη ναυαρχίδα του ουκρανικού ναυτικού, φρεγάτα "Hetman Sahaidachny».

Τα ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ναυτικό τους χρησιμοποίησε την τακτική των λύκων για να πολιορκηθεί το ρωσικό σκάφος και με τη συνδρομή της φρεγάτας να εκδιωχθεί μακριά από την αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ουκρανίας.

Στον αντίποδα, όπως επισημαίνουν ρωσικά ΜΜΕ επρόκειτο για ένα απλό συνηθισμένο ναυτικό συμβάν το οποίο παρουσιάστηκε στην ουκρανική κοινή γνώμη ως ναυτικός θρίαμβος με τίτλους όπως:

«Η πρώτη νίκη του ουκρανικού επί του ρωσικού ναυτικού: Ουκρανικά πολεμικά πλοία είχαν στο στόχαστρο ρωσικό καταδρομικό και ήταν έτοιμα να το βυθίσουν με την πρώτη απειλή».

Συνοδευτικό της "μεγάλης νίκης" του ουκρανικού ναυτικού είναι το παρακάτω βίντεο από το συμβάν όπου "στοχοποιείται" το ρωσικό πολεμικό για τις ανάγκες του σόου.

Το Κίεβο φαίνεται να συντηρεί το πολεμικό κλίμα με τη Μόσχα και να επιδιώκει τη δημιουργία ψυχολογίας στην ουκρανική κοινωνία.


Φωτογραφικό υλικό από τη μεγάλη παράσταση όπου ένα μικρό σκάφος "έτρεψε" σε...φυγή το ρωσικό καταδρομικό.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:20 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.