Ο κόσμος πεινάει, οι μουσουλμάνοι πυρπολούν τα νησιά κι ένας πρωθυπουργός να...φωτογραφίζεται

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα. Ο κόσμος πεινάει. Άνθρωποι τριγυρνούν άνεργοι στους δρόμους ξέροντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να βρουν άλλη δουλειά εκτός από το να πάνε να ρίξουν τα σκουπίδια.

Στα νησιά βλέπουμε τα πρώτα στάδια της επερχόμενης ισλαμικής εξέγερσης. "Πρόσφυγες" από τον "τρομακτικό πόλεμο" που έχει θερίσει το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ανάβουν φωτιές και παραδίδουν στην πυρά δομές που πλήρωσε με αίμα και θυσίες ο ελληνικός λαός φωνάζοντας "αλλάχ ακμπάρ" αλλά ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ διαφημίζει την...αλληλεγγύη.

Τα δύο βασικά ταμεία, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, δεν έχουν να πληρώσουν τις συντάξεις σε ένα σύστημα που απλά δε βγαίνει διότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε εργαζόμενοι ούτε επαγγελματίες και ζητούν να σπάσει ο κουμπαράς του ΑΚΕΓΕ.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ανοίγει ένα ύποπτο μέτωπο με την Εκκλησία με μπροστάρη το Φίλη. Κρατήστε το "ύποπτο" για επόμενο κείμενο ενώ παράλληλα οι αποκαλύψεις για εκλεκτους εργολάβους - φιλόδοξους καναλάρχες είναι καταιγιστικές.

Και από την άλλη ένας πρωθυπουργός να...φωτογραφίζεται για το Reuters χαμογελαστός. Τι να σκέπτεται άραγε ο πρωθυπουργός στη φωτογραφία με το γνωστό ανόητο χαμόγελό του; Μάλλον το πόσο καλά μας δούλεψε και μας δουλεύει.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 11:33 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.