Αντίστροφη μέτρηση - Εχθροί του λαού - Η Ελλάδα του Τσίπρα δίνει το σήμα στις μαφίες του πλανήτη να συρρεύσουν στη χώρα

H γραμμή είναι “Τελειώστε τους”.

Αρχίζουν να το συνειδητοποιούν πλέον και οι ίδιοι οι κυβερνώντες. Κάθε μέρα έρχονται πιο κοντά στη σκληρή πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από την λαϊκή οργή. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν πλέον την κυβέρνηση Τσίπρα σαν εχθρό τους. Από τον θαυμασμό για το ανερχόμενο πολιτικό είδωλο Τσίπρα, στο μίσος. Χωρίς να μεσολαβήσουν πιο ήπια συναισθήματα.

Κι αυτό γιατί στο πετσί του κόσμου έχει νοτίσει η γνώση και η συνειδητοποίηση ότι οι σαρδανάπαλοι που μας κυβερνούν κάθε ώρα που περνάει πασχίζουν να βρουν έναν ακόμη νέο φόρο, ένα νέο κατακρεούργημα συντάξεων, μία ακόμη ασφαλιστική δικλείδα για να διατηρήσουν αλώβητο το χυδαίο πελατειακό κράτος.

Και γίνονται ακόμη πιο μισητοί όταν οι πολίτες ανακαλύπτουν ότι πολλοί από τους υποστηρικτές του Τσίπρα είναι εκλεκτά μέλη της Μαφίας αν δεν πρόκειται για κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Η Ελλάδα του Τσίπρα δίνει το σήμα στις μαφίες του πλανήτη να συρρεύσουν στη χώρα.

Φαντασθείτε τον μέσο Αγγλο πολίτη να παρακαλουθεί στις ειδήσεις Ελληνες επιχειρηματίες οι οποίοι διαβαίνουν το κατώφλι ενός κυβερνητικού κτηρίου για να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες και να βγαίνουν μετά από 66 ώρες!

Η Βουλγαρική Μαφία δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί μια καλύτερη παραγωγή.

Στο μεταξύ με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Παππάς τάκανε τόσο πουτάνα που τώρα δεν έχουν κανένα κανάλι να τους στηρίζει εκτός από την ΕΡΤ που είναι εξίσου αναξιόπιστη με την χαμογελαστή παρουσιάστρια της Βορείου Κορέας.

Σοκαρισμένη η Γεροβασίλη διαπίστωσε ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν ασχολήθηκαν με την σύναξη των ανοήτων σοσιαλιστών του Νότου όπως άλλωστε τους χαρακτήρισε και ο Βόλφαγκα Σόιμπλε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη επέκρινε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να δείξουν τη Σύνοδο του Νότου.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε:

Protest march of the Panhellenic Federation of Public Hospital Employees (POEDIN) in central Thessaloniki demanding better working conditions in the healthcare industry. Thessaloniki, Greece, September 9, 2016. / Πορεία διμαρατυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία συμμετείχαν εργαζόμενοι απο τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον κλάδο της υγείας. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 9 Σεπτεμβρίου 2016.Πορεία διμαρατυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία συμμετείχαν εργαζόμενοι απο τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον κλάδο της υγείας. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Protest march of the Panhellenic Federation of Public Hospital Employees (POEDIN) in central Thessaloniki demanding better working conditions in the healthcare industry. Thessaloniki, Greece, September 9, 2016. / Πορεία διμαρατυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία συμμετείχαν εργαζόμενοι απο τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον κλάδο της υγείας. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 9 Σεπτεμβρίου 2016.
«Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής», κατέληξε.

Cr7uUfiW8AEJD8H

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη με την οποία επέκρινε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να δείξουν τη Σύνοδο του Νότου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αποψινή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση Κυβερνητικού Εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία. 

Η Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας,  εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν! 

Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει “την ενημέρωση που πρέπει”! 

Η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ’ εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με  ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες! 
Καλούμε και τα υπόλοιπα Κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης.
Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η Κυβέρνηση Τσίπρα».

Βρήκε αφορμή και η Νέα Δημοκρατία να προσέλθει σε ένα ακόμη ξεκατίνιασμα με την κυβέρνηση που δεν αφορά τους πολίτες.

Την ίδια ώρα ανάμεσα στους καλεσμένους του Τσίπρα διέκρινες τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη ο οποίος έκανε για τους πολίτες της Κύπρου, αλλά και όλους όσους θέλουν να επενδύσουν στο νησί, τα αυτονόητα.

Εκείνα που αρνείται πεισματικά να κάνει η ελληνική κυβέρνηση υπερασπιζόμενη το πελατειακό κράτος.

Η κυπριακή κυβέρνηση σκότωσε την γραφειοκρατία, διατηρεί χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, φροντίζει να λειτουργεί η Δικαιοσύνη.

Οι Κύπριοι πολίτες δεν αισθάνονται το κράτος σαν εχθρό τους. Ακόμη κι όταν κούρεψε τις καταθέσεις τους μετά τις πρώτες αυτονόητες αντιδράσεις η εμπιστοσύνη που είχαν τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κυπριακό κράτος τούς επέτρεψε σήμερα να απολαμβάνουν σιγά σιγά τους καρπούς των θυσιών τους.

Οι θυσίες του κυπριακού λαού έπιασαν τόπο. Αντίθετα στην Ελλάδα 6 χρόνια θυσιών πήγαν χαμένα και οι πολίτες περιμένουν τα χειρότερα.

Γι΄ αυτό στην Ελλάδα το κράτος και η κυβέρνηση είναι  εχθροί του λαού.
Στον εχθρό σου δεν δίνεις λεφτά ακόμη και όταν σε απειλεί με πλειστηριασμούς, με ληστρικές επιθέσεις στους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και πάει λέγοντας.
Οι πολίτες μισούν το κράτος και σταματούν απλά να το πληρώνουν…

kourdistoportocali.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...