Παράνομοι μετανάστες άρχισαν να κλέβουν και να κρατούν μαχαίρια στην πόλη της Χίου

Freepen.gr - Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και αρκετοί εκ των αφιχθέντων έχουν βαρύτατο ποικικό μητρώο στη χώρα καταγωγής τους, είναι ζήτημα χρόνου η έκρηξη της εγκληματικότητας ακόμη και στα νησιά.

Χθες το πρωί συνελήφθησαν στη Χίο από αστυνομικούς δυο αλγερινοί παράνομοι μετανάστες ηλικίας 20 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 20χρονος και ο 31χρονος, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βρισκόμενοι σε κατάστημα στην πόλη της Χίου, έκλεψαν την τσάντα μιας 47χρονης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Επίσης προχθές το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 40χρονος αλγερινός παράνομος μετανάστης σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο μαχαίρια, με λάμες μήκους 9 και 18 εκατοστών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail