ΔΕΘ-α πας κι εσύ πολύ μακριά - Ούτε μια κοστολογημένη πρόταση δεν κατέθεσε ο Μητσοτάκης

Του Στρατή Μαζίδη

Νόμιζα ότι είχα κλείσει ό,τι είχα να πω για την ομιλία Μητσοτάκη στο Βελλίδειο αλλά δυστυχώς οι τυφλοί χειροκροτητές του αρχηγού (όπως σε όλα τα κόμματα άλλωστε) με σκούντηξαν.

Σημειώνει ένας εξ αυτών με live φωτογραφία του Κυριάκου:

ΤΩΡΑ - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΕΘ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Και από κάτω τα likes των προβάτων. Από συνήθεια; Παρακολούθησαν πράγματι την ομιλία;

Συμπέρασμα για τους χειροκροτές - στελέχη:

- είτε οι άνθρωποι ήταν εκεί αλλά ουσιαστικά δεν ήταν, παρά μόνο για τους δει ο αρχηγός και έπαιζαν με το κινητό τους

- είτε κοροϊδεύουν συνειδητά τον κόσμο

- είτε είναι πλέον τόσο πιστά στρατιωτάκια που δεν αντιλαμβάνονται τι ακούνε και βλέπουν

Σκέφτηκα προς στιγμή να σχολιάσω ζητώντας από το ανερχόμενο στέλεχος, το οποίο βλέπετε συχνά σε διάφορα εναλλακτικά και εκρηκτικά δελτία να μας πει μόνο μία κοστολογημένη πρόταση που άκουσε σήμερα.

Καμία κοστολογημένη πρόταση δεν κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να μας πει δηλαδή ότι θα κόψω 200 εκ. από εκείνο τον κωδικό του προϋπολογισμού του ΟΣΕ γιατί έτσι κι έτσι κι έτσι και θα τα βάλω εκεί.

Αν υπήρχε σοβαρό σχέδιο, δύο τρεις αναφορές θα μας έπειθαν πως πράγματι ο άνθρωπος έχει καθίσει, έχει δουλέψει με την ομάδα του, και είτε συμφωνούμε είτε όχι, έχει εκπονήσει ένα δομημένο σχέδιο.

Κι αυτός ο άνθρωπος έρχεται ως μεταρρυθμιστής. 

Από τον Αλέξη στον Κυριάκο. Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.

Ο Κυριάκος δεν έχει σχέδιο, δεν έχει δουλέψει. Αν είχε, θα το κατέθετε και θα κέρδιζε την κοινωνία. Για αυτό έχει καθίσει πάνω στο 26-27% αντί για 40% που θα έπρεπε να έχει απέναντι στον καταστροφέα Τσίπρα.

Το πολύ πολύ να φτιασιδώσει λίγο την κόλαση. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό γιατί η κόλαση, θα παραμείνει κόλαση. ΔΕΘ-α πάει κι αυτός πολύ μακριά...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail