Κάποιος να τον συναιτίσει - Ο Κουρουμπλής βλέπει στο πρόσωπο του Τσίπρα τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Freepen.gr - Ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο (που φαντάζει χάδι με το σημερινό) και σήμερα λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, πήγε ένα βήμα παραπέρα σε συνέντευξή του στο «Βήμα» βλέποντας στη σημερινή κυβέρνηση, εκείνη του Ελευθερίου Βενιζέλου που πήγε την Ελλάδα στη Σμύρνη και λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Σε ερώτηση σχετικά με τα λεγόμενα του Γιάννη Δραγασάκη ως προς τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους απήντησε:

«Ο πρωθυπουργός συζητούσε στη Νέα Υόρκη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ το ζήτημα του χρέους, του προσφυγικού και του κυπριακού και εδώ έχουν πέσει όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, να ρίξουν την κυβέρνηση. Μου θυμίζει άλλες εποχές. Δεν θέλω να την ταυτίσω, αλλά όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος πάλευε το 1920 για συμφέροντα της Ελλάδας, εδώ όλοι οι υπόλοιποι υπονόμευαν την παρουσία του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται».

Δε θέλει να την ταυτίσει αλλά την αναφέρει και κάνει τη σύγκριση. Εκείνη η κυβέρνηση μεγάλωνε την Ελλάδα, η σημερινή διαχειρίζεται την υποτέλειά της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail