Ενώ τα ΜΑΤ ψεκάζουν τη Χίο, χάνεται η Μυτιλήνη - Άγρια επεισόδια με ξύλα ανάμεσα σε αφρικανούς κι αφγανούς

Freepen.gr - Και ενώ τα ΜΑΤ ψεκάζουν τους πολίτες στη Χίο επειδή τόλμησαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας για την κατάντια του νησιού τους εξαιτίας της παρουσίας μουσουλμάνων προσφύγων και παρανόμων μεταναστών, στη Μυτιλήνη πάλι έγινε χαμός δίχως κανένα εμπόδιο.

Συγκεκριμένα άλλη μια σύγκρουση σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στο hot spot της Μόριας ανάμεσα σε Αφρικανούς και Αφγανούς, ως αποτέλεσμα της πολύμηνης παραμονής χιλιάδων ανθρώπων σε μια υποτιθέμενη δομή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προαπαιτούμενα. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 01:00 τα μεσάνυκτα με τους αφγανούς παράνομους μετανάστες να επιτίθενται με ξύλα και πέτρες σε βορειοαφρικανούς παράνομους μετανάστες.

Οι βορειοαφρικανοί αντεπιτέθηκαν και η σύρραξη γενικεύτηκε. 

Επίσης φαίνεται πως σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν από εργαζόμενους σε ΜΚΟ που επιχειρούν στο hot spot. 

Αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής σύγκρουσης ήταν άλλη μια διαφυγή από το hot spot μεγάλης ομάδας, κυρίως παρανόμων μεταναστών, που προστέθηκαν σε όλους όσοι ζουν στο κέντρο της πόλης διανυκτερεύοντας σε δημόσιους χώρους και πάρκα δίχως φυσικά να δίνει κανείς σημασία σε αυτό.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:42 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.