Ενώ τα ΜΑΤ ψεκάζουν τη Χίο, χάνεται η Μυτιλήνη - Άγρια επεισόδια με ξύλα ανάμεσα σε αφρικανούς κι αφγανούς

Freepen.gr - Και ενώ τα ΜΑΤ ψεκάζουν τους πολίτες στη Χίο επειδή τόλμησαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας για την κατάντια του νησιού τους εξαιτίας της παρουσίας μουσουλμάνων προσφύγων και παρανόμων μεταναστών, στη Μυτιλήνη πάλι έγινε χαμός δίχως κανένα εμπόδιο.

Συγκεκριμένα άλλη μια σύγκρουση σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στο hot spot της Μόριας ανάμεσα σε Αφρικανούς και Αφγανούς, ως αποτέλεσμα της πολύμηνης παραμονής χιλιάδων ανθρώπων σε μια υποτιθέμενη δομή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προαπαιτούμενα. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 01:00 τα μεσάνυκτα με τους αφγανούς παράνομους μετανάστες να επιτίθενται με ξύλα και πέτρες σε βορειοαφρικανούς παράνομους μετανάστες.

Οι βορειοαφρικανοί αντεπιτέθηκαν και η σύρραξη γενικεύτηκε. 

Επίσης φαίνεται πως σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν από εργαζόμενους σε ΜΚΟ που επιχειρούν στο hot spot. 

Αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής σύγκρουσης ήταν άλλη μια διαφυγή από το hot spot μεγάλης ομάδας, κυρίως παρανόμων μεταναστών, που προστέθηκαν σε όλους όσοι ζουν στο κέντρο της πόλης διανυκτερεύοντας σε δημόσιους χώρους και πάρκα δίχως φυσικά να δίνει κανείς σημασία σε αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail