Τρέμουν και την σκιά τους - Πολίτης τόλμησε να πλησιάσει και να μιλήσει στον Τσίπρα και τον πήραν σηκωτό στη ΔΕΘ

Freepen.gr - Τρέμουν και την σκιά τους στην κυβέρνηση μόλις βλέπουν τους πολίτες. Αυτή τη φορά σημειώθηκε ένα μικρό επεισόδιο, ενδεχομένως και χωρίς λόγο, όταν ένας μικρο-ομολογιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της βόλτας του στα περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που ο Τσίπρας βρισκόταν στο περίπτερο 16, που αφορά τη Ρωσία ως Τιμώμενη Χώρα στη φετινή ΔΕΘ και ενώ πραγματοποιούσε δηλώσεις για τη συνεργασία των δύο χωρών, ένας από τους παρευρισκόμενους, μικρο-ομολογιούχος πλησίασε πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και τον ρώτησε  γιατί δε συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργό και πήραν σηκωτό τον πολίτη από το σημείο ενώ ο Τσίπρας αστειευόταν με τον πόνο του ανθρώπου σχολιάζοντας:

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο πρωθυπουργός είπε με διάθεση αστεϊσμού: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά... συμβαίνουν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail