Τέρμα οι χαζοχαρούμενες πόζες του Ματέο Ρέντσι: Η Μέρκελ δεν μπορεί να μου φέρεται με αυτόν τον τρόπο

Freepen.gr - Τέρμα οι παλιές καλές εποχές με τα χαμόγελα και τις πόζες στο φωτογραφικό φακό.

«Η Ανγκελα δεν μπορεί να μου φέρεται με αυτόν τον τρόπο, όπως κάνει με άλλους ηγέτες οι οποίοι δεν κούνησαν ούτε το δακτυλάκι τους για το μεταναστευτικό και την οικονομία» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντζι σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica αιτιολογώντας την απουσία του από την κοινή συνέντευξη Τύπου στην άτυπη σύνοδο της Μπρατισλάβα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων πως «κάθεται ήσυχα μόνον όταν του δίνουν αυτό που χρειάζεται» και ότι «δεν θέλει να γίνει ρεζίλι εξαιτίας άλλων».

Ο Ρέντσι φαίνεται να υπογραμμίζει πως η ΕΕ δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει προηγηθεί η επιλογή του Brexit ενώ σκοπεύει να κερδίσει τη στήριξη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα στην επικείμενη συνάντησή τους στις 18/10, μόλις δύο ημέρες  πριν την σύνοδο των Βρυξελλών.

Ωστόσο ο ίδιος ο Ιταλός πολιτικός θα πρέπει να κατανοήσει πως για να αλλάξει η ατζέντα και η πορεία της Ε.Ε., οφείλει να συμπεριφέρεται ως πρωθυπουργός μιας ισχυρής οικονομίας με σημαντικές βιομηχανίες, που αν φύγει από την Ευρωζώνη, θα διαλύσει το κοινό νόμισμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail