Κινητοποιήσεις Σλάβων των Σκοπίων στην Αυστραλία για αναγνώριση της Ψευδομακεδονίας

Οι Σλάβοι των Σκοπίων ανακοίνωσαν μια νέα κινητοποίηση για να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης της Αυστραλίας κατά των διακρίσεων έναντι των Σλάβων (Ψευδομακεδόνων) και της χώρας τους τα Σκόπια.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μετά το σκάνδαλο της αποκάλυψης για χρηματοδότηση Αυστραλών πολιτικών και κομμάτων από ξένες κυβερνήσεις και ομάδες συμφερόντων, έδειξε ότι την τακτική αυτή υπηρετεί και η ελληνική διασπορά που πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την πολιτική θέση της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Η άσκηση πίεσης από τους Σλάβους των Σκοπίων προς την αυστραλιανή κυβέρνηση να αναγνωρίσουν το κρατίδιο των Βαλκανίων ως Ψευδομακεδονία, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Για αυτό μετά τις βουλευτικές εκλογές και τη νίκη του κόμματος του Malcolm Turnbol, ήδη έγινε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άλλους σημαίνοντες πολιτικούς, οι οποίοι θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη νέα καμπάνια των Σλάβων των Σκοπίων.

«Εμείς θα καλέσουμε όλους τους Ψευδομακεδόνες- Σλάβους που βρίσκονται στην Αυστραλία για να επικοινωνήσουν με τους ομοσπονδιακούς εκπροσώπους, τους γερουσιαστές και τους εκπροσώπους τους στην Ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να ζητήσουν αλλαγή της άδικης πολιτικής προς την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία (που θέλει να φέρει το όνομα της Ψευδομακεδονίας)», είπε ο Ορντάν Ανδρεέφσκι διευθυντής της σλαβικής διασποράς στην τηλεόραση Σίτελ των Σκοπίων.

Ο ίδιος θα επισημάνει ότι:

«Θα έρθουμε σε επαφή με τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, με τα πανεπιστήμια, τα επιστημονικά ιδρύματα και άλλους οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών στην Αυστραλία, τις εκκλησέις και άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα για να κάνουν την αναγκαία πολιτική αλλαγή στην Αυστραλία για την αναγνώριση της χώρας ως Ψευδομακεδονία», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...