ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τα πάθη του Χριστού υποφέρει Σύριος αξιωματικός στα χέρια των "μετριοπαθών"

Στρατής Μαζίδης

Πρωτοφανούς βιαιότητας βίντεο δημοσίευσαν "μετριοπαθείς" ισλαμιστές οι οποίοι υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και τη Δύση, δηλαδή και τη χώρα μας.

Το θύμα είναι ο Ammar Shawish, κληρωτός λοχίας του Συριακού Στρατού ο οποίος υπηρετούσε σε διοικητική θέση, είναι αλαουίτης και κατάγεται από την Αλ-Μουκαράμ, 42 χλμ βορειοδυτικά της Χομς. Ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστή η ακριβής τοποθεσία του βασανισμού του.

Στο βίντεο, ο φυλακισμένος, είναι σχεδόν γυμνός, έχει κρεμαστεί από τα χέρια και ανακρίνεται από τους "μετριοπαθείς". Τα σήμαδια στο σώμα του είναι εμφανή.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης τον χτυπούνε είτε με μεγάλα στιλιάρι είτε με χονδρά λαστιχένια ραβδιά. Σε κάποια στιγμή ο βασανισμός γίνεται τόσο άγριος ώστε ο άτυχος Σύριος αξιωματικός χάνει τις αισθήσεις του.

Οι "ανακριτές" στη συνέχεια τον βάζουν στο έδαφος, του ρίχνουν  ένα κουβά με νερό ενώ ο ίδιος παθαίνει κρίση σπασμών από το πολύ ξύλο.

Το βίντεο είναι αρκετά σκληρό και όσοι δεν αντέχουν, καλύτερα να μην το δουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail