Τα έψαλαν στον Βασίλη Λεβέντη σε καφέ της εθνικής οδού (εικόνες)

Όταν σταμάτησε να ξεμουδιάσει επιστρέφοντας στην Αθήνα…

Αποδέκτης έντονων παραπόνων από εκδρομείς έγινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης εχθές το μεσημέρι στην εθνική οδό επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος «πλήρωσε» λίγο ακριβά, ακούγοντας τα παράπονα των πολιτών, την ανάγκη του να σταματήσει σε κάποιο καφέ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα.

Αυτός ήθελε απλώς να ξεκουραστεί και να βγει για λίγο από το αυτοκίνητο, προκειμένου να ξεμουδιάσει και να πιει έναν καφέ… Οι πολίτες όμως που τον αναγνώρισαν είχαν άλλα σχέδια… Αμέσως περικύκλωσαν το τραπέζι που καθόταν και άρχισαν τα παράπονα, άλλοι σε έντονο ύφος και άλλοι πιο φιλικά… Μέχρι και για το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξη Τσίπρα τον ρώτησαν… Εκείνος με διάθεση κατανόησης άκουγε και προσπαθούσε να απαντήσει… 

Η υπομονή όμως των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς έχει εξαντληθεί μετά από εφτά χρόνια μνημονίων… Και δεν κάνουν διακρίσεις… Άλλωστε όλοι έχουν ψηφίσει μνημόνια του Βασίλη Λεβέντη συμπεριλαμβανομένου!
Τα έψαλαν στον Βασίλη Λεβέντη σε καφέ της εθνικής οδού
Τα έψαλαν στον Βασίλη Λεβέντη σε καφέ της εθνικής οδού
Τα έψαλαν στον Βασίλη Λεβέντη σε καφέ της εθνικής οδού

enimerosi24.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 3:31 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.