Πρώτο χτύπημα Καμμένου στην κυβέρνηση για την Εκκλησία - Αλλά ποιος τον υπολογίζει όταν περιορίζεται στα λόγια;

Freepen.gr - Θέση στη διαμάχη μεταξύ του υπουργείου Παίδειας και της Εκκλησίας έλαβε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα των θρησκευτικών και θα έχουν συνάντηση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:30, προ της τοποθέτησης του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Παιδείας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η ανακοίνωση κλείνει με τη σημείωση πως οι ΑΝΕΛ με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών. 

Ωστόσο ποιος μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη τον Πάνο Καμμένο ο οποίος προεκλογικά τον Ιανουάριο του 2015 εμφανιζόταν ως αυτοπροσδιοριζόμενος σωματοφύλακας των αξιών και των παραδόσεων αλλά έχει καταπιεί αμάσητες μια σειρά νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης καθώς επίσης αντεθνικές θέσεις στελεχών της κυβέρνησης; 

Έναν που ούτε νεκρός δε θα συνεργαζόταν ή χάθηκε στο δρόμο η παραίτησή του για τις δηλώσεις Μουζάλα περί Μακεδονίας, κανείς δεν τον υπολογίζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail