Ο τζάμπας πέθανε, μας είπε ο Δεν Πληρώνω!

Του Στρατή Μαζίδη

Ο τζάμπας και τα νταβατζιλίκια πέθαναν, είπε ο πρωθυπουργός κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι σε δύο γυναίκες δημοσιογράφους όταν τους άσκησαν δημόσια κριτική για την αδειοδότηση των καναλιών.

Και ποιος το λέει αυτό; Ο τζάμπα μάγκας άλλων εποχών. Εκείνος που κάποτε έλεγε "μην πληρώσετε το χαράτσι, εγώ δε θα το πληρώσω στο σπίτι μου" και μετά διαβάζαμε άρθρα ότι έμενε στο νοίκι.

Είναι ο ίδιος τύπος που έλεγε μαζί με πρωτοκλασάτα στελέχη του "δεν πληρώνω στα διόδια".

Αυτός λοιπόν που υπηρέτησε τη νοοτροπία του τζάμπα με αποτέλεσμα όσοι τον ακολούθησαν, να αντιμετωπίζουν σήμερα νομικές συνέπειες, τώρα άλλαξε τροπάρια.

...Μαγκιά του, θα μου πείτε. Άλλωστε δε φύτρωσε, τον ξαναψήφισαν τον περυσινό Σεπτέμβριο παρά τις - στην πιο αθώα περίπτωση - οβιδιακές μεταμορφώσεις του.

Είναι πολύ κρίμα για όσους τον πίστεψαν.

Ωστόσο ο ελληνικός λαός είναι αυτός που με τις ανοχές του και τις πρωταρχικές του ανάγκες, γεννά ηγέτες που του λένε αυτά που θέλει να ακούσει και μετά τον προδίδουν.

Ο τζάμπας πέθανε, μας είπε ο Δεν Πληρώνω!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail