Την περικοπή δύο κουβερτών από τα τρικούβερτα γλέντια ζητάνε τώρα οι δανειστές

Αναταραχή στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις των δανειστών, οι οποίοι ζητούν τώρα περικοπές στα τρικούβερτα γλέντια της χώρας, υποστηρίζοντας ότι είναι μη βιώσιμα.

Σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση τείνει να εξελιχθεί το θέμα της αξιολόγησης μετά από τις νέες απαιτήσεις των εκπροσώπων των θεσμών, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν μείωση του αριθμού των κουβερτών στα παραδοσιακά γλέντια της χώρας μας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι εκπρόσωποι των δανειστών που βρίσκονται αυτόν το καιρό στην Αθήνα, επεσήμαναν στο οικονομικό επιτελείο ότι τα τρικούβερτα γλέντια είναι «μη βιώσιμα» δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον εξορθολογισμό τους.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να στηρίξει τρεις κουβέρτες στα γλέντια της, τα οποία θα πρέπει να περιοριστούν σε μονοκούβερτα» φέρεται να είπε εκπρόσωπος του κουαρτέτου.

Σε κατ’ιδίαν δηλώσεις τους κύκλοι του Μαξίμου έσπευσαν να τονίσουν ότι ενδεχόμενη μείωση του αριθμού των κουβερτών αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση, ωστόσο είναι διάχυτη η ανησυχία για τη νέα αυτή εξέλιξη, η οποία κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την αξιολόγηση αλλά και τις παροιμίες της χώρας.

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ tovatraxi.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...