ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ! Έχουμε δημιουργήσει σώμα στην Κριμαία

Ετοιμοπόλεμη είναι η Ρωσία.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ιντεφάξ το οποίο επικαλείται σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Η Ρωσία έχει δημιουργήσει ένα «αυτάρκες στρατιωτικό σώμα» στην Κριμαία το οποίο μπορεί να απωθήσει οποιαδήποτε επιχείρηση για την κατάληψη της χερσονήσου. Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια του τελικού σταδίου των ευρείας κλίμακας στρατιωτικών ασκήσεων που έγιναν στην Κριμαία.

Η Ρωσία προσήρτησε τη χερσόνησο της Κριμαίας από την Ουκρανία το 2014 μετά την εκδίωξη από την εξουσία του φίλα προσκείμενου στο Κρεμλίνο Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς έπειτα από μήνες διαμαρτυριών των αντιπολιτευόμενων στο Κίεβο.

Γεγονός είναι πάντως ότι η κινητοποίηση των Ρώσων έχει προκαλέσει ανησυχία στους Ευρωπαίους. Μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη άσκηση του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή των Γερμανών η οποία γίνεται σε συνεργασία με τις δυνάμεις της Λετονίας. Για την άσκηση η Γερμανία έχει διαθέσει 80 στρατιώτες και 400 τόνους υλικούς συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού κέντρου ελέγχου. Επίσης πέντε γερμανικά Eurofighter πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την Βαλτική με τα αεροπλάνα να ξεκινούν τις αποστολές τους από την βάση Αμάρι της Εσθονίας.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 1:25 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.