Καρποφορούν οι κινήσεις των "επενδυτών" - Ελληνας εργάτης προσβλήθηκε από ηπατίτιδα Α σε καταυλισμό

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη
Freepen.gr - Αποδίδουν καρπούς οι επενδύσεις των προσφύγων "επενδυτών" κατά το Δημήτρη Μάρδα και των παρανόμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα. τρία ακόμη κρούσματα ηπατίτιδας Α, ανάμεσα τους και ένας Ελληνας εργάτης, ήρθαν να προστεθούν στα 12 του περασμένου μήνα.

Τα τρία νέα κρούσματα καταγράφονται στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και παρανόμων μεταναστών της Νέας Καβαλάς, όπου απασχολείται και ο Ελληνας εργάτης.

Εκτός όμως αυτού, θετικοί σε εξέταση μαντού που γίνεται για τη διάγνωση της φυματίωσης, βρέθηκαν περίπου 15 εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκτελεστικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Πέτρος Κετικίδης.

Ο κ. Κετικίδης προσέθεσε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, πως η πλειονότητα των εργαζομένων που παρουσίασαν θετική δερμοαντίδραση στο τεστ για φυματίωση, απασχολούνται σε συγκεκριμένη κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, το όνομα του οποίου όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει για ευνόητους λόγους.

«Στον ανιχνευτικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν θετικοί στο μικρόβιο της φυματίωσης, πιθανόν να πρόκειται και για ηπατίτιδα. Μπορεί κάποιοι να είχαν αντισώματα από παλιά. Το θέμα όμως είναι ότι νοσούν».

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:50 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.