Φωτιές στην Αγκυρα άναψε ο Γκιουλέν με τους "κοιμώμενους" στρατιώτες

Freepen.gr - Φωτιές άναψε στην Αγκυρα ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν δηλώνοντας πως οι στρατιώτες του βρίσκονται σε ύπνωση και περιμένουν μια εντολή να αναλάβει δράση, πράγμα που σημαίνει σύμφωνα με αναφορές τουρκικών ΜΜΕ ότι η Τουρκία μπορεί σύντομα να βρεθεί αντιμέτωπη με καταστάσεις αποσταθεροποίησης.

Ο ιμάμης παρομοίασε στην αποστολή νέων μηνυμάτων στα μέλη της Feto νέα μηνύματα με τα κύτταρα του εγκεφάλου δηλώνοντας πως ο τελευταίος διαθέτει πάνω από 10 δισεκατομμύρια κύτταρα, τα οποία περιμένουν μια παραγγελία, μια κατεύθυνση:

«Ο Θεός δεν τα τοποθετήθηκαν εκεί χωρίς λόγο, αν υπάρχουν πολλοί στρατιώτες ήδη εκεί, μπορούν να κατακτήσουνι πολλά πράγματα», κάτι που ερμηνεύθηκε ως διείσδυση των Γκιουλενιστών στο στρατό.

Υπογραμμίζοντας ότι οι στρατιώτες του ήταν σε stand-by, πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω ότι είναι κοιμισμένοι Επειδή δε μοιράστηκαν καθήκοντα ή δεν αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία».

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:45 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.