Ο Σόιμπλε χλευάζει τη Σύνοδο του Νότου στην Αθήνα: Όταν μαζεύονται σοσιαλιστές, σπάνια βγαίνει κάτι έξυπνο...

«Όταν μαζεύονται σοσιαλιστές, σπάνια βγαίνει κάτι έξυπνο...» το καρφί του Γερμανού υπουργού Οικονομικών από την Μπρατισλάβα - Η ελληνική κυβέρνηση πάντως έχει αυξημένες προσδοκίες από τη Σύνοδο που ξεκινάει στο Ζάππειο

Με ειρωνική διάθεση αντιμετώπισε την εν εξελίξει Σύνοδο του Νότου που συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Την ώρα που προσερχόταν στο Eurogroup δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει τη Σύνοδο. Εκείνος τότε χαρακτήρισε τη Σύνοδο ως συνάντηση σοσιαλιστών ηγετών και αμέσως πρόσθεσε: «Οταν οι σοσιαλιστές ηγέτες συναντιούνται, συνήθως, δεν προκύπτει κάτι έξυπνο».

Η ελληνική κυβέρνηση πάντως έχει αυξημένες προσδοκίες από τη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ που ξεκινάει το μεσημέρι στο Ζάππειο με τη συμμετοχή των ηγετών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου, της Μάλτας και εκπροσώπου της κυβέρνησης της Ισπανίας.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 4:14 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.