Κορόιδα έπιασε τους Γερμανούς ο Ερντογάν και τους τα πήρε χοντρά!

Κορόιδα έπιασε τους Γερμανούς που έκαναν λάθος να του δείξουν πρόσωπο αδυναμίας ο Ερντογάν, αφού με το γνωστό οθωμανικό παζάρι και πρόσχημα την ανάγκη να εξευμενιστεί για το «έγκλημα» του γερμανικού Κοινοβουλίου να αναγνωρίσει «αρμενική γενοκτονία», τους έβαλε το χέρι στην τσέπη… κανονικότατα!

Μπορεί να έχει επιτρέψει την επίσκεψη κοινοβουλευτικών στην βάση του Ιντσιρλίκ, προφανώς όμως όταν θα μεταβούν εκεί θα ξέρουν ότι τους στοίχισε 58 εκατομμύρια δολάρια για να φτιαχτούν ξεχωριστές εγκαταστάσεις για τα αναγνωριστικά αεροσκάφη Tornado που έχουν στείλει οι Γερμανοί και φυσικά θα μείνουν στη διάθεση της τουρκικής Αεροπορίας, η οποία ασφαλώς λέει ότι οι εγκαταστάσεις είναι Συμμαχικές-ΝΑΤΟϊκές!

Τα γερμανικά αεροσκάφη σταθμεύουν υποτίθεται σε χώρους που φιλοξενούν αμερικανικά αεροσκάφη και η τεχνική τους υποστήριξη των αεροσκαφών γίνεται με τη συμβολή των Συμμάχων, ενώ οι Γερμανοί στρατιωτικοί φιλοξενούνται σε προσωρινούς χώρους.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 6:06 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.