Τα "πήραν" στο κρανίο οι Ρώσοι - Νυχτερινή αεροπορική κόλαση για τους ισλαμιστές στο Χαλέπι - BINTEO

Freepen.gr - Η νύχτα, μέρα έγινε χθες το βράδυ στις κατεχόμενες περιοχές του Χαλεπίου καθώς η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές πάνω από το Χαλέπι, σε βάρος της αποθήκης πυρομαχικών της Jaysh Al-Fateh (Στρατός της Κατάκτησης) στην περιοχή Bustan Al-Qasr.

Αυτές οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις χθες το βράδυ άνοιξαν το δρόμο για τη νέα επίθεση του συριακού στρατού στο εσωτερικό της παλιάς πόλης του Χαλεπίου.

Μετά τις αεροπορικές επιδρομές, ο στρατός έβαλε κατά της γραμμής άμυνας των ισλαμιστών στο παλαιό Χαλέπι προκαλώντας σημαντικές καταστροφές.



Επιπλέον οι συριακές ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να προχωρήσουν στην παλιά πόλη, ενώ οι σύντροφοί τους στο νότο συνεχίσουν να προωθούνται στο εσωτερικό της Al-Hamdaniyah.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail