Aπίστευτo βίντεο - Ο Τσίπρας υποδέχεται τους Ολυμπιονίκες και κάνει διαπιστώσεις σαν αθλητικογράφος

Freepen.gr - Τους Ολυμπιονίκες της ελληνικής αποστολής στο Ρίο υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός συνομιλεί με το Σπύρο Γιαννιώτη και στη συνέχεια σαν ένας απλός αθλητικογράφος / σχολιαστής κουβεντιάζει με την Αννα Κορακάκη και τον πατέρα της προβαίνοντας σε διαπιστώσεις και γενικότητες:

«Άννα, να μας δείξεις τους τρόπους για να πετυχαίνουμε τους στόχους»

«Τι έγινε εκεί στη Δράμα; Ο δήμος γιατί γκρέμισε την παράγκα; Δεν είμαστε χαρούμενοι ούτε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η Αννα προπονούνταν σε μια παράγκα. Αλλά όμως αυτό δεν πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμη μας και αυτό πρέπει να μας θυμίζει ότι πρέπει να συμβάλλουμε περισσότερο στον αθλητισμό και όχι μόνο στον πρωταθλητισμό. Δηλαδή στα παιδιά που θα κάνουν αύριο αυτό που έκανε η 'Αννα μέχρι χθες. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Δήμος»

«Το να κάνουμε κάτι καλό είναι ευχή. Πρέπει να το κάνουμε και πράξη όμως. Και για να το κάνουμε πράξη πρέπει να υπάρχει βούληση να στηριχθεί ο αθλητισμός, ο μαζικός αθλητισμός, οι ομοσπονδίες. Αλλά νομίζω ότι δεν αρκεί μονάχα αυτό. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να αυξήσουμε τις δαπάνες που δίνουμε για τον αθλητισμό αλλά και να καθαρίσουμε τα κυκλώματα στον αθλητισμό»

Από ουσία όμως; Πάντως η Κορακάκη δε χρειάζεται να τους μάθει να πετυχαίνουν το στόχο. Εδώ και 14 μήνες μετά την υποταγή πετυχαίνουν καθημερινά τον ελληνικό λαό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail