Ξεφεύγει η κατάσταση στη Λέσβο - Συνέλαβαν 84χρονο γιατί "απείλησε" αλλοδαπούς έξω από τη Μόρια

Freepen.gr - Ξεφεύγει πλέον εκτός κάθε ελέγχου η κατάσταση στη Λέσβο μετά τα απανωτά επεισόδια με τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του lesvosnews.net χθες (21-09-2016) το απόγευμα, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, σε βάρος ενός άνδρα ηλικίας 84 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 84χρονος φέρεται πως το ίδιο απόγευμα απείλησε με κυνηγετικό όπλο, αλλοδαπά άτομα, που ήταν συγκεντρωμένα έξω από χώρο φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου δίχως να έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής τι ακριβώς (και αν) συνέβη.

Το όπλο, αν και νόμιμο, κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης και διενεργείται προανάκριση.

Οι κάτοικοι πλέον φοβούνται για τη ζωή τους και την περιουσία τους. Μη προστατευόμενοι πια από κανέναν αρχίζουν να λαμβάνουν μέτρα από μόνοι τους με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Όσον για την πραγματική απειλή όλης αυτής της κατάστασης, φαίνεται πως δεν απασχολεί κανέναν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail