Αναλγησία: Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία 73χρονου με προβλήματα υγείας!


Στο δρόμο θα βρεθεί ένας 73χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό.

Μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για την πώληση των κόκκινων δανείων είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό των δανειοληπτών που προστατεύεται, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει οι εξώσεις.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, 73χρονος κάτοικος χωριού του Ρεθύμνου, ο οποίος μάλιστα έχει πολλά προβλήματα υγείας, ειδοποιήθηκε ότι έχει δικαίωμα παραμονής στο σπίτι του μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, αφού βγήκε σε πλειστηριασμό.

Μάλιστα, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, καλεί τους Ρεθυμνιώτες να συσπειρωθούν ώστε να αποτρέψουν το γεγονός.

«Πρόκειται για την πρώτη και μόνιμη κατοικία οφειλέτη, υπερήλικα (73 ετών), με πολλά προβλήματα υγείας, κατοίκου σε χωριό της περιφέρειας Ρεθύμνου. Έτσι λοιπόν ξεκινούν οι απώλειες κατοικιών και στο Ρέθυμνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο.

newsbomb.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:24 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.