Μας «κούφαναν» οι Τούρκοι…Έστειλαν 4 μαχητικά να εξουδετερώσουν 4 Μαχητές του PKK!

Αναδημοσιεύουμε από το site της Κρατικής Τουρκικής Τηλεόρασης: Μαίνεται αναφέρει ο αγώνας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά της οργάνωσης ΡΚΚ.

Τέσσερις τρομοκράτες του PKK εξουδετερώθηκαν στην ορεινή περιοχή Τσουκούρτζα του Χακιάρι και στην περιοχή Αβασιν-Μπασγιαν στο Βόρεια του Ιράκ απο Αεροπορική Επιδρομή 4 Μαχητικών της Τούρκικης Πολεμικής Αεροπορίας

Η Σελίδα της TRT επικαλείται την Ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις Μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας – αξιολογώντας μία στιγμία πληροφορία- έπληξαν στόχους της ΡΚΚ στο Αβασιν-Μπασγιαν στο Βόρεια του Ιράκ. και σκότωσαν 4 μαχητές του PKK.

Τα μαχητικά ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και επέστρεψαν σώα στη βάση τους.

Σχόλιο: Τώρα αν εμείς εδώ υπολογίζουμε την Τούρκικη Πολεμική Μηχανή που στέλνει 4 Μαχητικά εναντίον 4 Μαχητών, χωρίς Αντιαεροπορικά Όπλα και βαρύ Οπλισμό… Τι να πεις είμαστε άξιοι της όποιας τύχης μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail