ΒΙΝΤΕΟ! Η ανάκριση-μαρτύριο ενός 15χρονου από "μετριοπαθείς ισλαμοφασίστες" - φίλους της Δύσης

Freepen.gr - Τουρκοκίνητοι ισλαμιστές που πολεμούν τους όμοιούς τους του Ισλαμικού Κράτους κινηματογραφούν το βασανισμό ενός αγοριού στα πλαίσια "ανάκρισης".

Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα παιδί με δεμένα χέρια και μάτια, μελανιασμένο από το πολύ ξύλο, να τρώει σφαλιάρες και να κατσαδιάζεται από τον ανακριτή του.

Το παιδί που πρέπει να βρίσκεται σε εφηβική ηλικία ανακρίνεται και του ζητείται να "μιλήσει".

Η κατάσταση ξεφεύγει ακόμη περισσότερο όταν ο ισλαμιστής αρχίζει να πυροβολεί με ένα ΑΚ-47 για τρομοκρατήσει το παιδί που αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει.

Δίπλα του δεμένος και με κλειστά μάτια ένας ακόμη άνδρας.

Το βίντεο λέγεται πως είναι από την Τζαραμπλούς όταν την "απελευθέρωσαν" οι τουρκοκίνητοι ισλαμιστές από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι μπλε κονκάρδες στο δεξί χέρι των μαχητών παραπέμπουν είτε στη Λεγεώνα Sham Λεγεώνα ή στο Κίνημα Nour al-Din al-Zenki, ισλαμικές ομάδες που υποστηρίζεται από την Τουρκία για την καταπολέμηση του συριακού στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail