Απίστευτη δήλωση! Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): Μόνος δρόμος η μείωση συντάξεων - Κακώς ειπώθηκαν τα περί 13ης σύνταξης

«Δεν υπήρχε άλλος τρόπος από τη μείωση των συντάξεων και γι' αυτό έπρεπε κι εμείς να προτείνουμε οι βουλευτές να μειώσουμε τις δικές μας συντάξεις» είπε ο Γιώργος Δημαράς

Την άποψη ότι κακώς ειπώθηκαν τα περί επαναφοράς της 13ης σύνταξης από τον ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Δημαράς.

«Σήμερα ζούμε τις παθογένειες του ασφαλιστικού συστήματος. Κακώς ειπώθηκαν αυτά για την επαναφορά της 13ης σύνταξης. Εγώ δεν τα έλεγα αυτά» υποστήριξε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Εγώ απείλησα τον Γιώργο Κατρούγκαλο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Τον απείλησες με παραίτηση;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον κ. Δημαρά να απαντά «όχι με παραίτηση αλλά του είπα ότι δεν θα ψηφίσω το ασφαλιστικό».

«Δεν υπήρχε άλλος τρόπος από τη μείωση των συντάξεων και γι' αυτό έπρεπε κι εμείς να προτείνουμε οι βουλευτές να μειώσουμε τις δικές μας συντάξεις» κατέληξε ο κ. Δημαράς υποστηρίζοντας ότι το να μην πειραχθούν οι συντάξεις κάτω των 1.300 ευρώ «ίσως ήταν αποτέλεσμα και της δίκης μου πίεσης».

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 12:17 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.