Τρομο-διαπλεκόμενος ο Ομπάμα ασκεί βέτο και αμνηστεύει τη Σ. Αραβία από την εμπλοκή της στην 11η Σεπτεμβρίου

Απ΄ ότι φαίνεται είναι τεράστια η διαπλοκή του απερχόμενου ενοίκου του Λευκού Οίκου του Obama με την μεσαιωνική αιμοσταγή ουαχαμπίτικη πετρομοναρχία της Σ Αραβίας. Ο Χουσεΐν Μπαράκ Ομπάμα άσκησε το véto του σ΄έναν νόμο που εξουσιοδοτεί δικαστικές διώξεις κατά του Riyad για την 11η Σεπτεμβρίου. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα αφότου έδωσε εντολή τα αεροπλάνα της συμμαχίας του να πολεμήσουν για λογαριασμό της ISIS στη Deir Ezzor.

Ο Barack Obama αντιπαράθεσε την Παρασκευή 23.9/16 το veto του σε νόμο που όφειλε να επιτρέψει στις οικογένειες των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου να διώξουν δικαστικά τη Σαουδική Αραβία. 15 από τους 19 τρομοκράτες δράστες αυτών των επιθέσεων ήταν σαουδάραβες.

Ο νόμος επέτρεπε να διχθούν διακστικά χώρες ξένες που θεωρούνται ύποπτες ότι υποστήριξαν επιθέσεις κατά των ΗΠΑ ανέφερε ο Λευκός Οίκος. Αυτός ο νόμος κυρίως έδινε το δικαίωμα στους συγγενείς των θυμάτων της 11ης Σεπτέμβρη να διώξουν δικαστικά τη Σ Αραβία.

Ο Barack Obama εκτιμά ότι αυτός ο νόμος αποδυνάμωνε την αρχή της ασυλίας που προστατεύει τα κράτη κα τους διπλωμάτες τους από δικαστικές διώξεις και υπάρχει ο κίνδυνος κατ΄αυτόν, για ένα αποτέλεσμα boomerang, να εκτεθούν οι ΗΠΑ σε διώξεις ενώπιον Διεθνών Δικαστηρίων. AFP FRANCE 24 : 23/09/2016

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:49 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.