«Χορός εκατομμυρίων»! Η ΕΕ θα δώσει επιπλέον 115 εκ. ευρώ σε βοήθεια για τους μετανάστες σε ΜΚΟ στην Ελλάδα – Ούτε σέντ για τους Έλληνες που είναι στην ίδια κατάσταση

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα δώσει επιπλέον 115 εκατομμύρια ευρώ ως υποστήριξη έκτακτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα. Τα χρήματα όμως δεν θα πάνε στην ελληνική κυβέρνηση, όχι σε καμία περίπτωση.

Το οικονομικό πακέτο θα δοθεί (λέει) σε ανθρωπιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αναλάβει εργολαβικά την φροντίδα των μεταναστών, καθιστώντας τους « όργανο» των σκοτεινών προθέσεων τους όπως είδαμε πρόσφατα στην Λέσβο και την εξέγερση που έγινε εκεί.

Μιλάμε για επιπλέον 115 εκατομμύρια ευρώ στα ήδη καταβληθέντα 83 εκατομμύρια ευρώ , τα οποία δόθηκαν νωρίτερα , ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναφέρει γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Με λίγα λόγια δίπλα μας «σφυρίζει» το χρήμα όχι όμως για τους Έλληνες που πεινάνε. Μιλάμε για ένα τρομερά οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος από ξένα κέντρα, δεν εξηγείται αλλιώς .«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να τοποθετεί την αλληλεγγύη με μορφή οικονομικής δράσης πολύ ψηλά στην ατζέντα της, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων, σε στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Χρίστος Στυλιανίδης.

«Η νέα χρηματοδότηση έχει βασικό στόχο να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, και να κάνουν τη διαφορά πριν το επερχόμενο χειμώνα», δήλωσε ο ίδιος.

Κανένας Έλληνας δεν αρνείται την ανθρωπιστική βοήθεια στους πραγματικά δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Άλλο αυτό όμως , και άλλο τα εκατομμύρια της Ευρώπης να αφορούν αποκλειστικά πρόσφυγες και όχι Έλληνες που ευρίσκονται στην ίδια κατάσταση και πλήρωσαν τα χρήματα αυτά παλαιότερα.

Περίπου 60.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα και αυτό οφείλεται στο κλείσιμο των συνόρων της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας.Η νέα χρηματοδότηση, λένε οι ειδικοί θα συμβάλει στη βελτίωση των υφιστάμενων καταλυμάτων και στην κατασκευή νέων, θα καλύψει το νέο σύστημα κουπονιών για τους μετανάστες, καθώς και θα παρέχει εκπαίδευση και άλλη υποστήριξη σε ασυνόδευτους ανηλίκους.

Νομίζουμε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουν για εκατομμύρια Έλληνες , ως συνέπεια της πολιτικής των Βρυξελλών στην χώρα μας από το 2009.

pentapostagma.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...