H ISIS επιτέθηκε σε κουρδικές θέσεις και κατέλαβε 3 χωριά στη ΒΑ Συρία

Mαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση κατά κουρδικών διοικητηρίων της the People’s Protection Units (YPG) και αποκόμισαν θέσεις στη ΒΑ επαρχία της Hasakah στη Συρία.

Οι τρομοκράτες της ISIS βομβάρδισαν κέντρα της ασφάλειας των YPG στα περίχωρα της πόλης Shaddadi στο νότο της επαρχίας της Hasakah και κατέλαβαν 3 χωριά μετέφεραν την Παρασκευή στρατιωτικές πηγές.

“Οι τρομοκράτες της Daesh στόχευσαν διοικητήρια των YPG πλησίον της Shaddadi με δεκάδες ρουκέτες προκαλώντας το θάνατο και τον τραυματισμό ενός αριθμού των δυνάμεών μας,” ένας εκπρόσωπος τύπου του YPG είπε στο ARA News. Η ριζοσπαστική οργάνωση κατέλαβε τα χωριά Keshkesh, Jubour και Safiya, καθώς και κάποια τμήματα της πόλης Azzawi στην περιοχή Shaddadi.

“Οι μαχητές του Islamic State που συμμετείχαν στην επίθεση ήταν βαριά οπλισμένοι,” είπε ο μιντιακός τοπικός ακτιβιστής Abdulkarim Yousef στο ARA News από την Shaddadi.“Αυτοί ξεκίνησαν την επιχείρηση με την επίθεση 2 παγιδευμένων οχημάτων σε checkpoints των YPG, ενώ άρχισαν να βομβαρδίζουν τα κουρδικά διοικητήρια με ρουκέτες ” μετέφερε η πηγή. ara 27.8.16

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail