ΕΝΦΙΑ=(Έ)λληνες (Ν)οικάρηδες (Φ)τωχοποιημένοι (Ι)κέτες (Α)χρείων

Όλοι λάβαμε το Αυγουστιάτικο σημείωμα της εφορίας για τις 5 μηνιαίες χρεωστικές δόσεις του ετήσιου “ενοικιοστασίου” του ίδιου μας ….. του σπιτιού!!!

Οι κυβερνώντες ενεργώντας ως φοροεισπράκτορες των Γερμαναράδων και των άλλων Ευρωπαίων νταβατζήδων ξεχνούν τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις για την κατάργηση του επαίσχυντου και παράνομου Ε.Ν.Φ.Ι.Α.

Τώρα δίχως τσίπ(ρ)α ο κ. Πρωθυπουργός κάνει την “πάπια” και δεν μας λέει τίποτα περί αυτού και μας πουλάει για αποπροσανατολισμό τηλεοπτικό σανό με την γελοία διαδικασία της αδειοδότησης των τεσσάρων καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας.

Το βέβαιο είναι ότι αν δεν τους ξεφορτωθούμε γρήγορα όλοι αυτοί οι πολιτικοί “Αρλεκίνοι” το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι στο εγγύς μέλλον να προσπαθήσουν να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά αλλάζοντας το όνομα αυτού του χαρατσιού όπως έκαναν με την “Τρόικα” την οποία μετονόμασαν σε “Θεσμούς” αλλά και το 3ο Μνημόνιο σε “Συμφωνία με τους Εταίρους”.

Χρέος όλων μας είναι να αντισταθούμε στέλνοντας στην εφορία τα παρακάτω linkμε την σημείωση ότι:

«Κύριοι! Λόγω της υπερβολικής υπερφορολόγησης και φτωχοποίησης μας, δηλώνουμε αδυναμία να ανταποκριθούμε στην συγκεκριμένη απαίτηση της υπηρεσίας σας καθώς ότι δεν πρέπει να παρανομήσουμε εν γνώση μας σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού ο οποίος πολλάκις μας έλεγε ότι είναι ένας φόρος παράλογος που πρέπει να καταργηθεί αλλά και του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου ο οποίος είχε δημόσια δηλώσει την αντισυνταγματικότητα αυτού του Βενιζέλειου εκτρώματος»!!!

Παυλόπουλος: ο ΕΝΦΙΑ είναι αντισυνταγματικός



Τσίπρας για ΕΝΦΙΑ



Ο Πάνος Καμμένος για «ΕΝΦΙΑ»



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail