Κυριάκο με τη Μαρέβα σου, τις τρίχες στο στέρνο και τα παιδιά να κάνουν βουτιές, κάνεις για εξώφυλλο όχι πρωθυπουργός

Του Στρατή Μαζίδη

«Με την Μαρέβα μου στην παραλία» είναι η ανάρτηση του αυριανού (;) πρωθυπουργού της χώρας η οποία συνέχιζει να βολοδέρνει στα βράχια, αλλά ο Κυριάκος κάνει βουτιές.

Όχι δεν είμαι εμπαθής, ούτε φθονώ. Ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα, όπως όλοι, και τη γυναίκα του να χαρεί, και τα παιδιά του να καμαρώσει σε βουτιές και στη θάλασσα να δροσιστεί.

Ως πολιτικός όμως, το σημειώσαμε και με την περίπτωση των Μακρή-Ασημακοπούλου στη Freepen.gr, οφείλει να είναι μετρημένος και λιτός. Για αυτό και θα στηλιτεύουμε την κακή πολιτική συμπεριφορά όποτε τη συναντούμε. Σε μια εποχή κατά την οποία η Ελλάδα δυστυχεί, δεν μπορείς να περνάς μια εικόνα τρυφής προς τα έξω, ειδικά όταν στέκεσαι στον προθάλαμο της εξουσίας.

Υπάρχει κόσμος που είναι με το αγγούρι στον κ..., τι μήνυμα του δίνεις; Πώς αντί να εργάζεσαι, υποδύεσαι το Μιτς στο Μπέιγουοτς;

Υπάρχει βέβαια και η ερμήνεια πως αφού δεν πρόκειται να κάνει τίποτε είτε διότι όλα θα υπαγορεύονται από το εξωτερικό είτε γιατί κυβερνητικοί εταίροι και βουλευτές βαρίδια δε θα τον αφήσουν να κάνει ούτε ένα σωστό, ε ας πάρει τη Μαρέβα του, την ομπρέλα του και το ψυγειάκι του να πάει στη θάλασσα.

Σε κάθε περίπτωση προβάλλοντας τη Μαρέβα σου και βγάζοντας φόρα-παρτίδα τα μικρά παιδιά σου (πράγμα απαράδεκτο, όχι μόνο για το Μητσοτάκη αλλά για όλους) δεν πας για πρωθυπουργός αλλά για εξώφυλλο σε περιοδικό ελαφρίας και ποικίλης ύλης.

Τουλάχιστον όπως βουτάς στο βυθό, μπορεί η θάλασσα να σου ξελαμπικάρει λίγο το νου μπας και αναρωτηθείς κάποια στιγμή, τι στην ευχή κάνω λάθος και δεν κερδίζω (ο άλλος χάνει) έναν άνθρωπο που νομίζει ότι η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι διαφορετικά νησιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail