Κατάντησε να τον υπερασπίζεται ο Λεβέντης

Να περάσει από δικαστήριο ο Αντώνης Σαμαράς για τα πεπραγμένα της πρωθυπουργίας του, ζήτησε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

O «κολαούζος» του Τσίπρα, ο «πιτσαδόρος» που έγινε κομματάρχης χάρη στη δική μας ψήφο μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε ότι, θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με την επιλογή Σαμαρά ο οποίος όταν ήταν πρωθυπουργός επέλεξε να δανειστεί η χώρα από τις αγορές με ακριβότερο επιτόκιο ενώ υπήρχε η δυνατότητα χαμηλότερου δανεισμού, στο πλαίσιο της σύμβασης του Μνημονίου.

Ο Βασίλης Λεβέντης προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα παραπέρα προτείνοντας ο Αντώνης Σαμαράς να πληρώσει από την περιουσία του τη ζημία που υπέστη η ελληνική οικονομία.

Ο Λεβέντης λοιπόν ζητά τη δίωξη του Σαμαρά γιατί προφανώς τον θεωρεί προδότη και άσχετο με τα οικονομικά αφού πήγε και δανείστηκε ακριβότερα.

Δεν έχει σημασία πόσο άσχετος είναι ο άνθρωπος. Δεν έχει καμιά σημασία που ήταν για τριάντα χρόνια ο «πολιτικός της σφαλιάρας» που έλεγε να πάθουν καρκίνο οι πολιτικοί. Δεν έχει σημασία που ξαφνικά τα «νούμερα» γίνονται εν μια νυκτί πρώτες μούρες στην τηλεόραση και μιλούν επί παντός του επιστητού, μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά.

Σημασία έχει ότι ο ελληνικός λαός τους επιλέγει να είναι στη Βουλή και στη συνέχεια βρίζει γιατί δεν έκανε καλές επιλογές. Ποιος ψήφισε τον Λεβέντη; Ποιος ήταν αυτός που τον έφερε στη Βουλή και γιατί; Για να γελάει μαζί του όλη η χώρα; Για να παίζει το παιχνίδι της διαπλεκόμενης αριστεράς; Για να γυαλίσει τα παπούτσια του Τσίπρα άμα τον χρειαστεί; Για να κάνει το γιο του αρχηγό του κόμματος κι αυτός να γίνει επίτιμος;

Όλα μπορούν να συμβαίνουν, όμως, είναι ασυγχώρητος ο κόσμος που κάνει αυτές τις επιλογές. Πότε τη Χρυσή Αυγή, πότε τον Καμμένο και τους ψεκασμένους, πότε τον μπάρμπα Βασίλη, κάποτε πρέπει αυτή η ανοησία την ώρα της ψήφου να τελειώσει.

Για τα όσα υποστηρίζει ο Λεβέντης δεν μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι, δεν είναι άξια λόγου, όχι μόνο για τον Σαμαρά αλλά για όποιον πιάνει στο στόμα του. Άλλωστε, το παιχνίδι του Τσίπρα παίζει. Στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόβλημα με τον Σαμαρά και την κυβέρνησή του γιατί απλά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί τους. Σε κάθε τους δήλωση στον πρώην πρωθυπουργό αναφέρονται και αυτόν κατηγορούν. Γιατί άραγε να εξαιρείται ο μπάρμπας που τώρα έγινε το παιδί για τα θελήματα;

Και μια ερώτηση προς τον μπάρμπα. Έχει στο επιτελείο του χουντικό ο οποίος το παίζει τώρα κεντρώος;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail