Υπουργός - ταξιτζής! Απίστευτο κι όμως αληθινό


Υπάρχει υπουργός - ταξιτζής; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Προκαταβολικά εμείς σας λέμε ότι υπάρχει και συνήθως χρησιμοποιεί ελικόπτερα και σκάφη για να ικανοποιήσει τις διαθέσεις του πρωθυπουργού του

Ο λόγος για τον «στρατάρχη», υπουργό Εθνικής Άμυνας που εκτός του συνδρόμου ένδυσης με στρατιωτική περιβολή, αρέσκεται να μεταφέρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Άλλοτε τον μεταφέρει στην Ερμιονίδα με το κότερό του για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου κι άλλοτε πάει και τον παραλαμβάνει από την Άρτα, για να τον μεταφέρει στο Μαξίμου.

«Ταρίφας» ο Πάνος...

Πριν από μερικές μέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, «άρπαξε» ένα ελικόπτερο - όπως συνηθίζει να κάνει από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του - και πέταξε μέχρι την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία και σε Φυλάκια της μεθορίου, για να ελέγξει την πρόοδο των δράσεων του Στρατού Ξηράς στην περιοχή, αναφορικά με την αύξηση της παρουσίας του Στρατού στην Ήπειρο και τη Δυτ. Μακεδονία.

Στο γυρισμό, ο «στρατάρχης» έκανε και μια στάση στην Άρτα για να παραλάβει τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ήταν εξουθενωμένος από τους χορούς και τα τσίπουρα.

Καταπληκτικό.

Εκτελούνται μεταφοραί ο Πάνος!

Και καλά με την εξυπηρέτηση που έκανε στον πρωθυπουργό. Η επίσκεψη του στην Ήπειρο τι ακριβώς νόημα είχε;

Διότι διαβάζοντας τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου παρατηρούμε τα ακόλουθα:

«1. Η αναβάθμιση των μέτρων επιτήρησης της μεθορίου.

2. Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και εξύψωσης του ηθικού στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών των βορείων συνόρων μας.

3. Η επίδειξη παρουσίας – αποτροπής στα βόρεια σύνορα μας.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υποβλήθηκαν αιτήσεις από Δήμους της περιοχής αναφορικά με τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μέσω της ΜΟΜΚΑ για την εκτέλεση έργων κοινής ωφέλειας. Όλα τα αιτήματα έχουν καταγραφεί και θα εξετασθούν από Στελέχη του Μηχανικού που θα μεταβούν επί τόπου για την αξιολόγηση και τον προγραμματισμό τους».

Τι εννοεί ο υπουργός μας;

Ότι υπάρχει κίνδυνος από Αλβανία μεριά;

Ξέρει κάτι που δεν ξέρει ο ελληνικός λαός;

Αν πάντως νομίζουν κάποιοι ότι τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας προσφέρονται για πολιτική καριέρα, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον τόπο.

Καλύτερα να μείνουν ταξιτζήδες...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail