Καλά που υπάρχει η Αυλωνίτου για να… γελά το χειλάκι μας!

Μια κατηγορία μόνη της είναι αυτή η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελένη Αυλωνίτο, η οποία έγραψε ξανά Ιστορία, με μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση που έκανε τους παριστάμενους στο πάνελ του ΣΚΑΪ όπου συμμετείχε, να γελάσουν με την ψυχή τους.

Υπενθυμίζεται αρχικά, ότι η Αυλωνίτου ήταν που είχε δηλώσει ότι «η Ελλάδα έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ», ότι «το ΕΚΑΣ έπρεπε να κοπεί γιατί ήταν άδικο» και ότι «οι καταληψίες είναι αξιέπαινα παιδιά που δείχνουν αλληλεγγύη». Όμως το σημερινό είναι με διαφορά το καλύτερο, αφού η κολυμβήτρια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον λόγω Ολυμπιακών, ξεπέρασε τον εαυτό της.

Για να το πούμε με απλά λόγια, όσοι από εσάς δεν το ξέρατε, στο δημοψήφισμα του 2015 όσοι ψήφισαν «ναι» ήθελαν Grexit! Η δε αιτιολόγηση της άποψης ήταν όλα τα λεφτά προκαλώντας τα γέλια των παρισταμένων στο πάνελ, Θανάση Πλεύρη και Δημήτρη Τσιόδρα:

Ήθελαν Grexit, «προκειμένου να υπάρξει μια μαζική φτωχοποίηση βγαίνοντας από το ευρώ, γιατί αυτοί που ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα μας οδηγούσαν έξω από το ευρώ με πλεονάσματα υπέρογκα», είπε αυτό το αγλάισμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail