Το δάκρυ του αποχωρισμού. Ζουν χώρια μετά από 62 χρόνια

Viral έχει γίνει η φωτογραφία δυο ηλικιωμένων, που αναγκάστηκαν να χωρίσουν για πρώτη φορά, μετά από 62 χρόνια γάμου, για να φιλοξενηθούν σε διαφορετικούς οίκους ευγηρίας.
AdTech Ad

  Ο Wolf και η Anita Gottschalk από το Surrey της Βρετανίας δεν είχαν χωρίσει ποτέ από την ημέρα που παντρεύτηκαν, όταν όμως έμαθαν ότι θα φιλοξενηθούν σε δυο διαφορετικούς οίκους, αναγκάστηκαν να πουν αντίο. Εδώ και 8 μήνες έχουν ζουν χώρια, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων που δεν τους επιτρέπουν να ζήσουν στον ίδιο χώρο.

  Την φωτογραφία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εγγονή τους Ashley Bartyik, που φροντίζει να μεταφέρει, κάθε δυο ημέρες τον έναν στον οίκο ευγηρίας του άλλου, προκειμένου να ειδωθούν.
Η 29χρονη εξηγεί στην ανάρτησή της πως κάθε φορά που χωρίζουν, το κάνουν με βαριά καρδιά και δάκρυα στα μάτια.

  Η εγγονή τους αποφάσισε να δημοσιεύσει την συγκινητική ιστορία τους, προκειμένου να ζητήσει από τους αρμόδιους να βρουν έναν τρόπο, ώστε οι δυο τους να μεταφερθούν στον ίδιο χώρο, όπου θα μπορούν να βλέπονται καθημερινά.

  (ΠΗΓΗ: Metro)

news247.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail