Βούλιαξε στα δείπνα - Εκτός βουλής η Ενωση Κεντρώων, μόλις 2,1%


Κατακρημνίζονται τα ποσοστά της Ενωσης Κεντρώων. Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη χάνει σχεδόν 3 ποσοστιαίες μονάδες από τις μετρήσεις του Μαίου του 2016. Τότε η Ενωση Κεντρώων φλέρταρε με το 5% ενώ σήμερα τα ποσοστά της δείχνουν ότι σε περίπτωση εκλογών δεν μπαίνει στη Βουλή! Συγκεντρώνει μόλις ένα 2,1%.

Οπως όλα δείχνουν στην συνείδηση των ψηφοφόρων της έχει ταυτιστεί πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ και εισπράττει αντίστοιχη κυβερνητική φθορά παρότι δεν βρίσκεται στην κυβέρνηση. Οι ψηφοφόροι έχουν την εντύπωση πως Τσίπρας και Λεβέντης συγκυβερνούν γι΄αυτό τους τιμωρούν αμείλικτα και τους δύο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 8% με πτωτικές τάσεις και η Ενωση Κεντρώων στο 2,1%!

Οι πολίτες ψήφισαν την Ενωση Κεντρώων για όσα έλεγε προεκλογικά ενάντια στο πελατειακό κράτος και τα προνόμια των βουλευτών. Οσο περνούσε ο καιρός και ο Βασίλης Λεβέντης απολάμβανε τα προνόμια της εξουσίας δικαίωνε το ρηθέν του Λαζόπουλου για την μαϊμού που ανεβαίνει ψηλά στο δένδρο και φαίνεται ο κ...λος της.

Τα κολλητιλίκια με τον Τσίπρα , τα πολυδιαφημισμένα δείπνα και οι συνεχείς αναφορές του στην φιλία με τον πατέρα Τσίπρα, στέλνουν την Ενωση Κεντρώων εκτός Βουλής.

Ο αυτοκαταστροφικός Λεβέντης σε όλο του το μεγαλείο.

Στο μεταξύ όλο και πιο πολλοί στέκονται στην περίφημη πώληση του Καναλιού 67 που ίδρυσε ο Λεβέντης στον Γιώργο Κουρή.

Το επόμενο διάστημα ο Λεβέντης όπως όλα δείχνουν θα έχει πετύχει να απομυθοποιηθεί εντελώς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail