ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS: Ανώτερο εισαγγελέα «δείχνει» το Μαξίμου: «Είτε έχει κάνει παράλειψη, είτε μεθόδευση»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση Siemens.

«Ως κυβέρνηση είμαστε εντάξει στο θέμα των μεταφράσεων», τονίζει χαρακτηριστικά ανώτερη κυβερνητική πηγή.

«Ο Εισαγγελέας Εφετών είτε έχει κάνει παράλειψη, είτε έχει κάνει μεθόδευση. Ο κ. Ντογιάκος όμως, είναι πολύ καλός νομικός για να έχει κάνει παράλειψη. Οι ευθύνες να αναζητηθούν εκεί».

Ταυτόχρονα, η ίδια κυβερνητική πηγή κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι καταλογίζουν στην κυβέρνηση μεθόδευση προκειμένου να «βάλουν πλάτη στον Ντογιάκο».

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί για απύθμενο θράσος τη ΝΔ και ιδίως την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, υπενθυμίζοντας την υπόθεση Χριστοφοράκου, καθώς και το ΠΑΣΟΚ που όπως αναφέρουν «πήρε σακούλες με λεφτά από τη Siemens».

Σε εξέλιξη πειθαρχική διερεύνηση

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική διερεύνηση του ζητήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail