Το θράσος των στηριγμάτων του καθεστώτος

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ εμφανίζουν συνεχώς διάφορα στηρίγματα του καθεστώτος, μεταξύ αυτών και κρατικοδίαιτους συνταγματολόγους. Χθες ακούσαμε έναν από αυτούς.

Όταν του ετέθη το ερώτημα για τις συζητούμενες συνταγματικές αλλαγές και ειδικά για την εκλογή του ΠτΔ από το λαό, εκείνος απάντησε ότι δεν μας μάρανε αυτό τώρα, την ώρα που χανόμαστε.

Συμπλήρωσε δε τη γνωστή ατάκα του καθεστώτος, ότι τάχα δεν φταίει το σύνταγμα που καταντήσαμε στη σημερινή κατάσταση. Προφανώς θα φταίνε οι αόριστοι και ατιμώρητοι από το ίδιο το σύνταγμα «φούφουτοι» που δεν το εφάρμοσαν.

Λοιπόν το ίδιο το καθεστώς και τα πολυαμειβόμενα εξαρτήματα του, που προκάλεσαν την πτώχευση της χώρας, τα ίδια τώρα κατηγορούν τον άγνωστο «φούφουτο» και αγωνίζονται να διασώσουν τους θεσμούς που άφησαν τη χώρα «ξέφραγο αμπέλι» στις ορέξεις τους. Μόνο έτσι θα διατηρήσουν την νομή του εθνικού πλούτου.

Αυτοί οι χρεοκοπημένοι θεσμοί θα πρέπει να αλλάξουν.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail