Η Ελληνική είναι μια βαθιά άρρωστη κοινωνία

Του Αγη Βερούτη

Η αρρώστια της συνίσταται στο ότι μια ισχυρή οργανωμένη μειοψηφία θεωρεί κεκτημένο δικαίωμά της να ζει πλουσιοπάροχα παρασιτώντας εις βάρος των μη-οργανωμένων υπόλοιπων πολιτών, μετατρέποντάς τους σε είλωτες του 21ου αιώνα.

Για κακή τύχη των παρασίτων, η Ελλάδα κατάφερε να παραμείνει στην ΕΕ παρά τις προσπάθειες του θιάσου των ηλιθίων να την βγάλουν με το περσινό δημοψήφισμα, και παρά την Συνομωσία των Ηλιθίων να καταλύσουν το πολίτευμα βάζοντας τον στρατό εναντίον των πολιτών, με επικεφαλής το Παιδοβούβαλο.
...

Στις δυο προηγούμενες Μεγάλες Μεταναστεύσεις των Ελλήνων, τη δεκαετία του 1910 η Πρώτη, και την δεκαετία του 1960 η Δεύτερη, τα εμπόδια στη μετανάστευση ήταν σημαντικά. Κάθε υποψήφιος μετανάστης έπρεπε να πάρει τη σχετική άδεια από την χώρα υποδοχής πριν ξεκινήσει.

Τώρα, στο μέσον της Τρίτης Μεγάλης Μετανάστευσης (2010-παρόν), έχοντας ήδη ξεπεράσει σε μέγεθος καθένα από τα δυο προηγούμενα μεταναστευτικά κύματα της χώρας, αρχίζει να διαφαίνεται η σημασία της συνθήκης της Ελεύθερης Διακίνησης των Ανθρώπων εντός της ΕΕ.

Αν στη χώρα τους μετατρέπονται σε δουλοπάροικους, οι Ευρωπαίοι πολίτες δικαιούνται να μετοικήσουν σε άλλη χώρα της ένωσης διατηρώντας τα δικαιώματά τους και παίρνοντας μαζί και την οικογένειά τους.

Αυτός θα ειναι και ο λόγος που τα παράσιτα θα καμφθούν.

Βενσερέμος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail