Ποιοι έλληνες θέλουν τον Ερντογάν δικτάτορα;

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
Ενόχλησε πολλούς τελικά η αποτυχία του πραξικοπήματος στη γείτονα και σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Τουρκία και η επακόλουθη συγκέντρωση των εξουσιών στην εκλεγμένη και νόμιμη Κυβέρνηση και Πρόεδρο της χώρας. Αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και δηλώσεις εντός και εκτός της χώρας για το πογκρόμ κατά των κινηματιών και του παράλληλου Κράτους της Τουρκίας, το οποίο επιβεβαιώνει και την ελευθερία της ενημέρωσης που σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν ανύπαρκτη.

Κάποιοι είχαν επενδύσει προφανώς στη δικτατορία απέναντι της δημοκρατίας της Ελλάδας και στην ποικιλόμορφη ένταση Τουρκίας – Ελλάδας που προφανώς θα έφερνε και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, μετά την κορύφωσή τους υπέρ ή κατά της Ελλάδας.

Το αξίωμα του μη εμπολέμου μεταξύ δύο δημοκρατιών και πολύ περισσότερο συμμάχων εξυπηρετείται από την εξέλιξη των γεγονότων στην Τουρκία και όσοι είχαν ετοιμάσει πρωτοσέλιδα με βαριοπούλες, δηλώσεις επίθεσης και στρατιωτικές κινητοποιήσεις έμειναν ανικανοποίητοι.

Η εμφάνιση τώρα του Προέδρου Ερντογάν και της εκλεγμένης κυβέρνησης του ΑΚΡ, που έχει τη δημοκρατική υποστήριξη του λαού της επί δεκαετίες, ως δυνάστη που συμπεριφέρεται απάνθρωπα στους στρατιωτικούς εγκληματίες διευκολύνει ακόμη σε μία απέλπιδα προσπάθεια όσους ονειρεύονται ματαίως αναταραχές και εθνικούς κραδασμούς.

Η υπόθεση των 8 φυγάδων, τα βασανιστήρια των κρατουμένων, οι επίδοξοι δολοφόνοι του Ερντογάν που κρύβονται, οι ανακληθέντες κρατικοί υπάλληλοι της Τουρκίας και οι διώξεις στους αμετανόητους πιστούς του Γκιουλέν φιγουράρουν στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα προφίλ μίσους μεταξύ των δύο κοινωνιών και να αποκρύψουν τα σοβαρά προβλήματα ευημερίας στη χώρα μας.

Ασφαλώς και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό αποκαλύπτοντας απλά τους πρόθυμους συνεργάτες για τη δημιουργία εντάσεων και πολέμων στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν κατακαλόκαιρα και να ταλαιπωρούν την κοινωνία και ιδιαιτέρως τους κρατικούς λειτουργούς που γενναία υπερασπίζονται τη χώρα απέναντι σ’ ένα ανύπαρκτο, αόρατο και ανίσχυρο σε κάθε περίπτωση πια εχθρό που δεν έρχεται ποτέ, σπεκουλάροντας έντεχνα με το φόβο της κοινωνίας και του λαού σε μία προσπάθεια δημιουργίας και διατήρησης απαραίτητων εγκάθετων συνεργατών του Έλληνα Γκιουλέν που αλωνίζει στο ελληνικό Πεντάγωνο και ποδηγετεί υψηλόβαθμους βαθμοφόρους, ηγήτορες του στρατεύματος.

Οι υπερεξουσίες του Προέδρου Ερντογάν, σε μία φυσιολογική αντίδραση πολιτικής φύσης, δημιουργούν μία εν δυνάμει αλλαγή στην περιοχή εφόσον πλέον η δημοκρατία εμπεδώθηκε οριστικά και ο μοναδικός προσανατολισμός που προσφέρει με την εξάλειψη του διχασμού της ενέχει μεσοπρόθεσμα θετικά εθνικά αποτελέσματα για την Τουρκία.

Αυτά και ίδωμεν. Ένα ένα τα κεφάλαια της σκοτεινής ιστορίας της Μεσογείων. Οι φύλακες, ας έχουν γνώση…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail