Εσύ μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Γερμανέ

Του Στρατή Μαζίδη


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι κ.κ. Γκάμπριελ και Τσίπρας φωτογραφίζονταν, Ελληνας φωτορεπόρτερ έσπρωξε κατά λάθος το βαυαρό βουλευτή Χριστιανοκοινωνιστών Πέτερ Ραμσάουερ, ο οποίος σε οργίλο ύφος τον έβρισε στα γερμανικά και τα αγγλικά λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!».

Αυτό το πρωτοφανές περιστατικό δείχνει το πως μας αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό, ή αν θεωρείται υπερβολική η σκέψη αυτή, την εικόνα που έχουν οι γερμανοί για εμάς.

Βρωμιάρηδες! 

Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας το πουν κατάμουτρα μέσα στο γραφείο του Ελληνα πρωθυπουργού, που αν είχε ανάστημα, θα έπρεπε να είχε πετάξει έξω με τις κλωτσιές τον απόγονο όσων βούτηξαν την Ευρώπη στο αίμα δύο φορές σε έναν αιώνα.

Αυτή η Ευρώπη, η γερμανική της ανώτερης φυλής και ημών των βρωμιάρηδων, εξακολουθεί άραγε ακόμη για τον κ. Τσίπρα να αποτελεί το κοινό μας σπίτι;

Κι ο γερμανικός λαός αγνοεί ορισμένα πράγματα, σίγουρα ο βουλευτής του γνωρίζει πόσα έχει κερδίσει η Γερμανία από την ελληνική κρίση, η οποία προκλήθηκε για να μην καταρρεύσουν οι δικές της τράπεζες.

Η προσβολή είναι πολύ μεγάλη. Είναι εξευτελισμός μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail