Έτοιμος να κλείσει και το BBC αν χρειαστεί ο Σουλτάνος - Βάζει μαριονέτες υπουργούς να κάνουν υποδείξεις

Ούτε το BBC δε γλύτωσε από τα σχόλια της τουρκικής κυβέρνησης.

Στρατής Μαζίδης
Αυτή τη φορά ήταν ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, ο οποίος μολονότι καλεσμένος του βρετανικού δικτύου BBC εξέφρασε τη φανερή του ενόχληση για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε τα γεγονότα της απόπειρας πραξικοπήματος ο σταθμός και ενώ μετείχε σε εκπομπή μαζί με το Βρετανό ομόλογό του, Μάικλ Φάλον.

Işık'tan BBC'ye sert tepki!

Ο Ισίκ ευχαρίστησε μεν τη βρετανική κυβέρνηση για την στάση της, ωστόσο υπέδειξε στο BBC να καλύπτει στο μέλλον περισσότερο "αντικειμενικά" την Τουρκία.

Το βαθιά δημοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας που διώκει και κλείνει στη φυλακή όποιον όχι της ασκεί κριτική αλλά αποκαλύπτει μεγάλα ζητήματα, επεκτείνεται πλέον στο εξωτερικό και επιβάλλει στους δημοσιογράφους, αναλυτές και σχολιαστές το ποια άποψη θα πρέπει να μορφώνουν.

Συμπέρασμα; Το πραξικόπημα απέτυχε (;), αλλά η δικτατορία καλά κρατεί!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail