Έκαναν τη νύχτα μέρα οι Ρώσοι στο Χαλέπι - 40 έξοδοι των Sukhoi μέσα στο πυκνό σκοτάδι

Στρατής Μαζίδης

Οι τζιχαντιστές της Fatah Halab πέρασαν ένα πολύ δύσκολο 48ωρο στα περίχωρα της επαρχίας του Χαλεπίου; Επιπλέον φαίνεται πως δεν πρόκειται να ησυχάσουν σύντομα, καθώς η Ρωσική Αεροπορία σφυροκοπά τις θέσεις τους στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Αξιωματικός των Δυνάμεων του Τίγρη του συριακού στρατού δηλώνει στο alsmadar πως τα ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν οχήματα των ισλαμιστών σε Kafr Hamra, Bayyanoun, Hayyan, Haritan, και ‘Anadan.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Ρωσική Αεροπορία μόνο το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε στην περιοχή περισσότερες από 40 αεροπορικές επιθέσεις.

Η αεροπορική συνδρομή έχει αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας στις επιχειρήσεις του συριακού στρατού καθώς προωθεί τις θέσεις του και σύντομα θα έχει αποκόψει εντελώς τον οδικό άξονα του
Castillo.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail